Our History

Me shume se 20 vjet ne tregun shqiptar dhe ne rajon, AG Motors eshte kompania lider qe ofron sherbim te specializuar per makinat BMW, Land Rover, Mini Cooper.

Nje kompani e cila ka nisje ne saje te kembenguljes se pronarit te saj, e ndersa sot eshte kthyer ne nje pike strategjike per te gjithe ata qe kerkojne maksimumin e makines. 

Kjo kompani ofron sherbime ne disa reparte te specializuara si: sherbime motorike, sherbime xhenerik, sherbim i elektronikes, inseksion gjeneral i veturave, sherbim konvergjence, si dhe sherbim i karrocerise. Nepermjet te cilave garantohet cdo proces ku do te kalojne makinat brenda ketij servisi. Risia me e fundit eshte reparti kambios automatike, i cili ofron sherbim te specializuar per riparimin e saj ne te gjithe automjetet.

Kompania ka punuar ne dy drejtime: 1. jane te trajnuar shume mire ne vende perendimore, 2. tek pjeset e kembimit, per te cilat ne bejme furnizimin direkt nga kompanite e medha gjermane dhe italiane, me garanci 2 vjecare. kjo eshte diferenca qe kjo kompani ka, sepse te thuash garanci eshte nje fjale e madhe dhe kete e bejme vetem ne.