BMW 328i 2014 Full Option

BMW 328i 2014 Full Option

BMW 328i 2014 Full Option me 1 vit garani vetem ne sallonin e AG Motors per listen e opsioneve extra me poshte:

-Kontrolli i presionit të gomave
-Kamera e mbrapme
-BLOW-BY-HEIZER
-Paralajmërim për ndërrimin e korsise
-DRIVING ASSISTANT
-Kontrolli aktiv i lundrimit + funksioni stop & go
-SURROUND VIEW
-Park Assist
-Dalje emergjente, ndarje e bagazheve
-Informacioni i trafikut ne kohe reale
-SHËRBIMET E ZAKONSHME
-BMW SPORT LINE
-Dekodimi, shpërndarja e dritës së ndryshueshme
-SPEED LIMIT INFO
-Mbrojtja e jashtme e lëkurës
-Transmetues automatik
-Timon me volum multifunksional f
-Rrota lëkure sportive
-Gomat me pronat e sheshtë të drejtuar
-Kontroll i integruar universal i telekomandës
-Comfort access
-Çatia qelqi, elektrike
-Dysheme mats, velours
-Pasqyrë e brendshme / e jashtme me dip automatike
-Rregullimi i vendit, elektrike, me memorie
-Sistemi përmes ngarkimit
-Sports seat
-Mbështetja e mesit, shoferi dhe pasagjeri
-Paketa e ndarjes së magazinimit
-Park Distance Control
-Sensor shiu
-Drrita Xenon
-Fenerët adaptivë
-Kondicioner automatik
-Paketa e drritave
-Navigation system, Professional
-Head-up display
-M Sports suspension
-Hot-climate version
-Versioni i gjuhës, anglisht

  • There are no features available

BMW 328i 2014 Full Option me 1 vit garani vetem ne sallonin e AG Motors per listen e opsioneve extra me poshte:

-Kontrolli i presionit të gomave
-Kamera e mbrapme
-BLOW-BY-HEIZER
-Paralajmërim për ndërrimin e korsise
-DRIVING ASSISTANT
-Kontrolli aktiv i lundrimit + funksioni stop & go
-SURROUND VIEW
-Park Assist
-Dalje emergjente, ndarje e bagazheve
-Informacioni i trafikut ne kohe reale
-SHËRBIMET E ZAKONSHME
-BMW SPORT LINE
-Dekodimi, shpërndarja e dritës së ndryshueshme
-SPEED LIMIT INFO
-Mbrojtja e jashtme e lëkurës
-Transmetues automatik
-Timon me volum multifunksional f
-Rrota lëkure sportive
-Gomat me pronat e sheshtë të drejtuar
-Kontroll i integruar universal i telekomandës
-Comfort access
-Çatia qelqi, elektrike
-Dysheme mats, velours
-Pasqyrë e brendshme / e jashtme me dip automatike
-Rregullimi i vendit, elektrike, me memorie
-Sistemi përmes ngarkimit
-Sports seat
-Mbështetja e mesit, shoferi dhe pasagjeri
-Paketa e ndarjes së magazinimit
-Park Distance Control
-Sensor shiu
-Drrita Xenon
-Fenerët adaptivë
-Kondicioner automatik
-Paketa e drritave
-Navigation system, Professional
-Head-up display
-M Sports suspension
-Hot-climate version
-Versioni i gjuhës, anglisht

Year: 2014
Make: BMW
Model: 328
Body Style: Sedan
Transmission: Automatic
Location: Durres
Engine: Petrol

Fuel Efficiency Rating

  • City: N/A
  • Highway: N/A

Actual rating will vary with options, driving conditions, driving habits and vehicle condition.

Financing Calculator

Cost of Vehicle (€):
Down Payment (€):
Annual Interest Rate (%):
Term of Loan in Years:
Frequency of Payments:
Calculate My Payment
NUMBER OF PAYMENTS: 60
PAYMENT AMOUNT: € 89.11
Back to top