BMW X5 50i 2016 Full Opiton

BMW X5

€52,000

Plus Taxes & Licensing

BMW X5 50i xDrive 2016 Full Option e mundshme vetem ne sallonin e AG Motors .
Per opsionet extra shikoni me poshte :

-Kontrolli i presionit të gomave
-Kamera e mbrapme
-Çati hekuri, alumini, i satinizuar
-Linjë, alumini i ndezur
-Pult i veçantë i mbuluar me lëkurë
-Autom. kontrolli i klimës me Ctrl 4-zone
-Zbatim qeramik, elemente kontrolli
-Paralajmërim për ndërrimin e korsisë
-DRIVING ASSISTANT
-SURROUND VIEW
-INFORMACIONI I TRAFIKUT NE KOHE REALE
-Dekodimi, shpërndarja e dritës së ndryshueshme
-Përgatitja e lidhjes së rimorkiove
-SPEED LIMIT INFO
-Mbrojtja e jashtme e lëkurës
-Pajisje, syst frenimit. vend-specifike
-Ngrohës drejtues
-Rrota lëkure sportive
-Gomat me pronat runflat
-Sistem alarmi
-Kontroll i integruar universal i telekomandës
-Comfort access
-Dyert Soft-Close-Automatic
-Pllakë, alumini
-Xham Panoramic
-Veshja e diellit me rul, dera e pasme
-Lustrim mbrojtës nga dielli
-Dysheme mat, velours
-Pasqyrë e brendshme / e jashtme me dip automatike
-Paketa e duhanit
-Vend me komfort me memorie
-Mbështetja e mesit, shoferi dhe pasagjeri
-Paketa e ndarjes së magazinimit
-Shoferi / pasagjeri i ngrohjes
-Sistemi i pastrimit të fareve
-Park Distance Control
-Xenon Light
-Fenerët adaptivë
-Paketë të lehta
-Head-up display
-HARMAN/KARDON SURROUND SOUND SYSTEM
-Versioni i nxehtë i klimës

  • There are no features available
Year: 2016
Make: BMW
Model: X5
Body Style: SUV
Transmission: Automatic
Price: €52,000
Engine: Diesel

Fuel Efficiency Rating

  • City: N/A
  • Highway: N/A

Actual rating will vary with options, driving conditions, driving habits and vehicle condition.

Financing Calculator

Cost of Vehicle (€):
Down Payment (€):
Annual Interest Rate (%):
Term of Loan in Years:
Frequency of Payments:
Calculate My Payment
NUMBER OF PAYMENTS: 60
PAYMENT AMOUNT: € 89.11
Back to top