BMW

Servis

E njohur per performance te larte
te sherbimit ndaj klientit, zgjidhjet
dhe performance pakete per te
apasionuarit ndaj shpejtesise.

me shume

Land Rover

Servis

Ofrojme sherbim te plote diagnostikimi me aparatura moderne per te bere sherbim kompleks te ketyre makinave dhe trajnimi i stafit

me shume

Mini Cooper

Servis

Paisur me vegla moderne per te
bere diagnostikimin
Mirembajtja e planifikuar
Diagnostikimi elektrik

me shume

A.G. Motors

Rreth nesh

"Heren e pare jeni ju ata qe vendosni per makinen tuaj me pas… Makina do tju sjelle vete tek ne"

me shume