Race Ready

BMW Service

Ofrojme sherbim te plote diagnostikimi dhe riparimi me te gjitha aparaturat moderne, me nje kualitet te lart. Duke dhene granci deri ne dy vjet per cdo sherbim te ofruar.

Race Ready

Land Rover Service

Ofrojme sherbim te plote diagnostikimi dhe riparimi me te gjitha aparaturat moderne, me nje kualitet te lart. Duke dhene granci deri ne dy vjet per cdo sherbim te ofruar.

Race Ready

Mini Cooper Service

Ofrojme sherbim te plote diagnostikimi dhe riparimi me te gjitha aparaturat moderne, me nje kualitet te lart. Duke dhene granci deri ne dy vjet per cdo sherbim te ofruar.

Paisje Moderne

Ne kemi paisjet moderne për të riparuar dhe mirembajtur makinen tuaj në mënyrë të mire  dhe të sigurtë.

Kujdesja ndaj makines

Duke u kujdesur për makinen tuaj, ju do ta keni mendjen te qete se makina juaj do të jetë në rrugë për vitet që vijnë.

Teknikët të Certifikuar

Teknikët dhe mekanikët tanë janë të trajnuar në mënyrë që  te japin një shërbim cilësor, riparime të besueshme dhe ata e bëjnë punën me profesionalizem.

Performance e lart

Ne mund të bëjmë pothuajse çdo gjë nga riparimet dhe shërbimet që i nevoitet automjetit tuaj.

MIRESEVINI NË SHTËPINE E AGMOTORS

A.G Motors është një kompani e specializuar në riparimin, mirëmbajtjen dhe tregtimin e pjesëve rezervë të BMW, LAND ROVER & MINI COOPER.Adresa e kompanise eshte ne rrugen kombetare Shijak – Durrës (Xhafzotaj) kjo kompani ofron një shërbim të përsosur, çmime konkuruese dhe një cilësi të lartë BMW. Pajisur me një staf të kualifikuar teknik dhe profesional me mbi 25 vjet përvojë pune, ju sigurojmë një performancë të shkëlqyeshme të automjetit tuaj.

KERKO

to
to
to

Garanci.

Cilat janë Oraret tona?

Sales Department
Mon: 8:30am - 6:00pm
Tue: 8:30am - 6:00pm
Wed: 8:30am - 6:00pm
Thu: 8:30am - 6:00pm
Fri: 8:30am - 6:00pm
Sat: 8:30am - 6:00pm
Sun: Closed
Service Department
Mon: 8:30am - 6:00pm
Tue: 8:30am - 6:00pm
Wed: 8:30am - 6:00pm
Thu: 8:30am - 6:00pm
Fri: 8:30am - 6:00pm
Sat: 8:30am - 6:00pm
Sun: Closed

Rreth nesh.

Vendodhja.

20000

Cars Sold

100%

Customer Satisfaction

36000

Oil Changes

Back to top