Rreth Nesh

Attract, engage and convert more qualified vehicle shoppers

RRETH NESH

AGmotors është një kompani e specializuar në riparimin, mirëmbajtjen dhe tregtimin e pjesëve rezervë të BMW, LAND ROVER & MINI COOPER.Vendodhja në rrugën kombëtare Shijak – Durrës (Xhafzotaj) kjo kompani ofron një shërbim të përsosur, çmime konkuruese dhe një cilësi të lartë BMW.Pajisur me një staf të kualifikuar teknik dhe profesional me mbi 25 vjet përvojë pune, ju sigurojmë një performancë të shkëlqyeshme të automjetit tuaj.

“Ju vendosni për makinën tuaj herën e parë. . . pastaj. . . makina juaj do t’ju sjellë tek ne.”

 

                                AGmotors – Durres, Xhafzotaj

 

     

                                  AGmotors – Tetove, Maqedoni

 

North Carolina Spartanburg

HISTORIA

Me shume se 25 vjet ne tregun shqiptar dhe ne rajon, AGmotors eshte kompania lider qe ofron sherbim te specializuar per makinat BMW, Land Rover, Mini Cooper.

Nje kompani e cila ka nisje ne saje te kembenguljes se pronarit te saj, e ndersa sot eshte kthyer ne nje pike strategjike per te gjithe ata qe kerkojne maksimumin e makines.

Kjo kompani ofron sherbime ne disa reparte te specializuara si: sherbime motorike, sherbime xhenerik, sherbim i elektronikes, inseksion gjeneral i veturave, sherbim konvergjence, si dhe sherbim i karrocerise. Nepermjet te cilave garantohet cdo proces ku do te kalojne makinat brenda ketij servisi. Risia me e fundit eshte reparti kambios automatike, i cili ofron sherbim te specializuar per riparimin e saj ne te gjithe automjetet.

Kompania ka punuar ne dy drejtime: 1. jane te trajnuar shume mire ne vende perendimore, 2. tek pjeset e kembimit, per te cilat ne bejme furnizimin direkt nga kompanite e medha gjermane dhe italiane, me garanci 2 vjecare. kjo eshte diferenca qe kjo kompani ka, sepse te thuash garanci eshte nje fjale e madhe dhe kete e bejme vetem ne.

“Ju vendosni për makinën tuaj herën e parë. . . pastaj. . . makina juaj do t’ju sjellë tek ne.”

Back to top