Historiku

A.G Motors operon ne tregun Shqiptar qe prej vitit 1994. E themeluar nga dy vellezerit Arben dhe Gazmir Pohumi, fillimisht njihej me emrin BEN AUTO.

Eksperienca shume vjecare ne pune prane BMW ITALIA ka bere qe kompania jone te jete nje perfaqesuese dinjitoze e BMW-se ne Shqiperi. Duke qene se eshte nje biznes i krijuar mbi baza familjare ben qe cdo klient te ndihet si ne nje familje te madhe e kjo fale perkujdesit tone.

Ne vitin 2006 kompania mori emrin qe mban edhe sot, A.G Motors. Qe atehere ne jemi ne ndryshim te vazhdueshem duke ndjekur zhvillimet me te reja teknologjike , duke ruajtur gjithmone cmimet me te mira ne treg pa cenuar kualitetin e sherbimit.