Rreth nesh

A.G Motors eshte nje kompani e specializuar ne riparimin, mirembajtjen dhe tregtimin e pjeseve te kembimit BMW, LAND ROVER, MINI COOPER.
E pozicionuar ne rrugen nacionale Shijak-Durres (Xhafzotaj)  ofron nje sherbim perfekt, çmime konkuruese dhe nje cilesi shume te larte te BMW-se.
I pajisur me nje staf te kualifikuar teknik dhe profesional me eksperience 20 vjeçare , ju sigurojme nje performance te shkelqyer te makines suaj.

"Heren e pare jeni ju ata qe vendosni per makinen tuaj me pas . . .

. . . Makina do t"ju sjelle vete tek ne"