BMW 535d

BMW 535d 2013

€31,500

Plus Taxes & Licensing

-Auto start/stop function
-Rigjenerimi i Energjisë së Frenave
-Kontrolli i presionit të gomave
-Kamera e mbrapme
-Fine-wood trim ash grain
-ECO PRO
-Drita e brendshme e ambientit
-INTELLIGENTER NOTRUF
-CONNECTEDDRIVE SERVICES
-LUXURY LINE
-Dekodimi, shpërndarja e dritës së ndryshueshme
-Identiteti i makinës. numri i dukshëm nga jashtë
-Mbrojtja e jashtme e lëkurës
-Pajisje, syst frenimit. vend-specifike
-Rrota lëkure sportive
-Gomat me pronat e sheshtë të drejtuar
-Sistem alarmi
-mekanizëm automatik i mbulesës së trungut
-Kontroll i integruar universal i telekomandës
-Comfort access
-Çatia qelqi, elektrike
-Sun-i verbër, i pasmë
-Veshja e diellit me rul, anësore laterale
-Floor mats, velours
-Pasqyrë e brendshme / e jashtme me dip automatike
-Rregullimi i vendit, elektrike, me memorie
-Sistemi përmes ngarkimit
-Mbështetja e mesit, shoferi dhe pasagjeri
-Shoferi / pasagjeri i ngrohjes
-Park Distance Control
-Fenerët adaptivë
-Kondicioner automatik
-Sistemi i navigimit, Profesional
-Head-up display
-BMW US Radio
-Tuner satelitor

 • Adaptive Cruise Control
 • Airbags
 • Air Conditioning
 • Alarm System
 • Anti-theft Protection
 • Audio Interface
 • Automatic Climate Control
 • Automatic Headlights
 • Auto Start/Stop
 • Bi-Xenon Headlights
 • Bluetooth® Handset
 • BOSE® Surround Sound
 • Burmester® Surround Sound
 • CDR Audio
 • Cruise Control
 • Direct Fuel Injection
 • Electric Parking Brake
 • Floor Mats
 • Garage Door Opener
 • Seat Heating
 • Seat Ventilation

-Auto start/stop function
-Rigjenerimi i Energjisë së Frenave
-Kontrolli i presionit të gomave
-Kamera e mbrapme
-Fine-wood trim ash grain
-ECO PRO
-Drita e brendshme e ambientit
-INTELLIGENTER NOTRUF
-CONNECTEDDRIVE SERVICES
-LUXURY LINE
-Dekodimi, shpërndarja e dritës së ndryshueshme
-Identiteti i makinës. numri i dukshëm nga jashtë
-Mbrojtja e jashtme e lëkurës
-Pajisje, syst frenimit. vend-specifike
-Rrota lëkure sportive
-Gomat me pronat e sheshtë të drejtuar
-Sistem alarmi
-mekanizëm automatik i mbulesës së trungut
-Kontroll i integruar universal i telekomandës
-Comfort access
-Çatia qelqi, elektrike
-Sun-i verbër, i pasmë
-Veshja e diellit me rul, anësore laterale
-Floor mats, velours
-Pasqyrë e brendshme / e jashtme me dip automatike
-Rregullimi i vendit, elektrike, me memorie
-Sistemi përmes ngarkimit
-Mbështetja e mesit, shoferi dhe pasagjeri
-Shoferi / pasagjeri i ngrohjes
-Park Distance Control
-Fenerët adaptivë
-Kondicioner automatik
-Sistemi i navigimit, Profesional
-Head-up display
-BMW US Radio
-Tuner satelitor

Year: 2013
Make: BMW
Model: 535d
Body Style: Sedan
Transmission: Automatic
Price: €31,500
Engine: Diesel

Fuel Efficiency Rating

 • City: N/A
 • Highway: N/A

Actual rating will vary with options, driving conditions, driving habits and vehicle condition.

Financing Calculator

Cost of Vehicle (€):
Down Payment (€):
Annual Interest Rate (%):
Term of Loan in Years:
Frequency of Payments:
Calculate My Payment
NUMBER OF PAYMENTS: 60
PAYMENT AMOUNT: € 89.11
Back to top