SERVICE

BMW SERVICE

Me mbi 25 vjet eksperiencë në tregun e automobilave dhe në tregun e performancës BMW, AGmotors gjithmonë kanë shkëlqyer në departamentin e BMW-së në të gjitha repartet, nga mirëmbajtja e rregullt, riparimet e përgjithshme, shërbimi i posaçëm dhe për krijimin e disa prej BMW-ve më të shpejta.

 

Shërbimet e mirëmbajtjes BMW

 

 • Mirëmbajtje parandaluese
 • Mirëmbajtja rutinore
 • Shërbimi i Planifikimit të Mirëmbajtjes
 • Inspektimi BMW I
 • Inspektimi BMW II
 • Diagnostifikimi i motorit
 • Rregullime
 • Shërbimi i ndryshimit të naftës / filtrit

Shërbimet e Riparimit

 • Fluid Leak Inspection
 • Riparimi i plotë i motorrit dhe i transmisionit
 • Programi i Aktivizimit të Alarmit të BMW
 • Programi i memorjes kryesore
 • Grupi Test 1 & GT1
 • SSS OPS Fiber Optic
 • Shërbimi i Sistemit të Ftohjes
 • radiator
 • Pompë uji
 • Fan
 • Hoses
 • termostat
 • Shërbimi dhe Riparimi i Frenave
 • Factory Rotors
 • Pads Brake
 • Fluid & Flush
 • Riparimi i Sistemit Elektrik
 • Treguesit, sinjalet kthyese dhe llambat
 • Karikimi i Sistemit të Nisjes, Bateri, Alternator
 • Pezullimi dhe drejtimi i energjisë
 • Transmetimi dhe Drive
 • SMG
 • Diagnoza dhe Riparimi i Emetimeve
 • Ftohja (A / C) & Sistemet e Ngrohjes
 • Rregullimi i Valve
 • Diognostikimi para blerjes

BMW Instalimet e Performancës

 

 • Forced Induction (Superchargers/Turbo Kits)
 • Exhaust Systems
  • Headers
  • Cat Back Exhaust
 • Suspension
  • Coilovers
  • Shocks
  • Springs
  • Sway Bars
 • Air Intake System
 • Pulleys
 • Brembo Big Brake Kits
 • Lights
  • Angel Eyes Halo
  • HID Xenon Headlight Replacement
 • Performance Wheels
 • Performance Parts
 • Fender Rolling

LAND ROVER SERVICE

 • Të gjitha shërbimet dhe riparimet
 • Ne ofrojmë një shërbim të plotë diagnostikues duke përdorur pajisjet më të fundit të diagnostikimit
 • Puna e saldimit
 • Konvertimet nga naftë në benzinë / benzinë deri në naftë
 • Instalimet e LPG Autogas dhe kurseni mbi 50% mbi faturat e karburantit
 • Instalimet ECOFLOW dhe kursimet e karburantit deri në 15% në modelet e benzinës, naftës dhe gazit
 • radiatori
 • Pajisje të furnizuara dhe të pajisura
 • M.O.T. teste dhe përgatitje
 • Riparimi i automjeteve
 • Riparimi  i bojës
 • Genuine Landrover pjesë dhe markave të tjera gjithashtu në dispozicion
 • Mbledhja e automjeteve sipas emërimit
 • Rezervoni shërbimin tuaj derisa të luani golf në Prestbury, Pott Shrigley,
 • Macclesfield, Tytherington, Woodford ose Mottram Hall.

MINI COOPER SERVICE

 • Gjendja e Pajisjes Diagnostike të Artit
 • Mirëmbajtja e planifikuar
 • Diagnostika elektrike
 • Riparimi i plotë i motorrit dhe i transmisionit
 • Shërbimi i plotë i A / C
 • frena
 • Analizimi dhe përshtatja me specifikat e fabrikës
 • Ndryshimi i vajit dhe filtrit
 • Shërbimet e gomës
 • Alingment, Zëvendësimi dhe balancimi i gomave
 • Teknika ASE

Pse të zgjidhni ne?

Ne kemi mjetet

Fitues i shume cmimeve

Ne kemi eksperiencen e duhur

Back to top