Home Sherbimet

Sherbimet

BMW Servis

E njohur per performance te larte te sherbimit ndaj klientit, zgjidhjet dhe performance pakete per te apasionuarit ndaj shpejtesise.

me shume

Land Rover Servis

Ofrojme sherbim te plote diagnostikimi me aparatura moderne per te bere sherbim kompleks te ketyre makinave dhe trajnimi i stafit

me shume

Mini Cooper Servis

Paisur me vegla moderne per te bere diagnostikimin Mirembajtja e planifikuar Diagnostikimi elektrik

me shume