Home Sherbimet BMW Servis

BMW Servis


Me mbi 20 vite experience ne treg ne sherbimin e makinave BMW A.G Motors ka shkelqyer gjithmone ne departamentin e BMW-s, ne te gjitha fushat dhe aspektet,nga mirembajtja e rregullt,riparimet e pergjithshme, sherbimet e specializuara dhe ne krijimin e sherbimit me te shpejte te krijuar ndonjehere per klientet tane. E njohur per performance te larte te sherbimit ndaj klientit, zgjidhjet dhe performance pakete per te apasionuarit ndaj shpejtesise.

Me poshte jane disa shembuj te sherbimeve qe bejne tekniket tane:

BMW Sherbimi i mirembjatjes

 • Mirembajtje preventiveve
 • Mirembajtje rutine
 • Fabrika e palnifikuar per mirembajtjen e sherbimit
  • Inspektimi I i BMW-s
  • Inspektimi II i BMW-s
 • Diagnostifikimi i motorrit (Kontrolli i i dritave te motorrit)
 • Rregullime
 • Nderrim vaji/filtri

BMW Servis Riparimi

 • Insperktim i rrjedhjeve
 • Program i aktivizimit te alarmit te BMW-s
 • Programimi i celesit te memories
  • Grup Test 1-GT 1
  • SSS OPS fibra optike te brendeshme
 • Sherbim per sistemin ftohes
  • Radiator
  • Pompe uji
  • Ventilator
  • Tub
  • Termostat
 • Sherbim frenash dhe riparim
  • Fabrike xhirimi
  • Frena
  • Leng dhe shkumosje
 • Sistemi elektrik dhe problemet nga goditjet
 • Tregues, Fikes sinjali dhe Llampat
 • Sistemi i karikimit Starter, Bateri,Alternuesi
 • Ngritje mbi ure dhe fuqi drejtuese
 • Tansmetim dhe Drivetrain
  • Automatik
  • Manual
  • SMG
  • Zevendesim friksioni
 • Diagnoze fillestare dhe riparim
 • Sistemi i ftohjes (A/C) dhe ngrohjes
 • E46 M3 Rregullim valvule
 • Inspektim perpara blerjes

BMW Performanca e instalimeve

 • Induksion i forcuar (Mbingarkim/Vegla Turbo)
 • Sistem rregullator
  • Ngrohesit
  • Rregullimi i nxjerrjes se gazit
 • Ngritje mbi ure
  • Bobina
  • Goditje
  • Burime
  • Ndikim
 • Sistemi i futjes se ajrit
 • Pulexho
 • Dritat
  • Nderrim dritave HID Xenon
 • Performanca e rrotave
 • Performanca e pjeseve
 • Parafango makine